Impresszum

Alapítók és szerkesztők:

Dóczi Székely Gábor főszerkesztő  

Smikál György szerkesztő

Alapítás éve: 2016

Megjelenés: évente ötször: március, május, augusztus, október és december első napján

Szerkesztőség elérhetősége: delikapu@delikapu.hu


Szerzői jog, felelősség, felhasználás

A Déli Kapu honlap (digitális periodika) fenntartásáról az alapítók gondoskodnak.

A Déli Kapu honlapján elérhető minden tartalom szerzői jogi védelem alatt áll. A Déli Kapu honlap maga is szerzői jogi védelem alatt áll.

A honlapot szerkesztik a szerzők.

A honlapra kerülő dokumentumok (irodalmi, képzőművészeti és egyéb művek) tartalmáért a szerzők felelnek.

A mindenkori szerzők a felhasználás engedélyezésével egyúttal felhatalmazzák az alapítókat (főszerkesztőt) a művek közlési sorrendjének meghatározására és adott esetben a nyilvánvalóan személyiségi- vagy kapcsolódó jogokat sértő művek  közzétételének elutasítására is.

A honlap nem kereskedelmi célú (sem közvetlenül sem közvetve nem szolgálja jövedelemszerzés (fokozás) célját. A honlap alapítói (főszerkesztő) tevékenységükért semmilyen ellenszolgáltatásban nem részesülnek.

A honlapra kerülő alkotásokért a honlap fenntartója jogdíjat nem fizet.

A szerzők a honlap nonprofit jellege miatt kifejezetten lemondanak a felhasználás fejében járó jogdíjról, kifejezetten elfogadják az ingyenes hozzáférés feltételét.

A honlapon elhelyezett szövegek és képi megjelenítések harmadik személyek általi felhasználása (papír alapú, nyomtatott vagy digitális másolat) tilos. A tilalom nem vonatkozik az idézésre vagy műrészlet átvételére, mely esetben a szerző neve és a forrás megjelölendő.